top of page

Tarieven & Vergoedingen

Intake Consult

90 - 120 minuten

Bij het eerste consult besteden we extra tijd aan het verkrijgen van een duidelijk beeld van je huidige gezondheid en doelen. Je krijgt op maat gemaakt advies, waaronder leefstijl- en voedingsadvies, supplementaanbevelingen en combinaties daarvan.

€120,-

 

Herhaal consult

60 - 90 minuten

Na 6-10 weken plannen we een vervolgconsult waarin we alle onderzoeken herhalen en de effecten van de vorige behandeling evalueren. We bespreken ook eventuele verdere stappen. 

€95,-

Kinderconsult 

45 - 60 minuten

Door de leeftijd zijn klachten doorgaans gemakkelijker naar de oorzaak te herleiden, en herstelt het kind sneller. Meestal zijn één tot twee behandelingen voldoende voor het gewenste resultaat.

€75,- 

Massages

60 minuten

€50,-

Vergoedingen

In toenemende mate worden mesologische consulten vergoed door zorgverzekeraars. De dekking en vergoedingen kunnen echter variëren, afhankelijk van uw specifieke verzekering en polis. We raden u aan om rechtstreeks contact op te nemen met uw zorgverzekeraar om de exacte vergoedingen voor mesologische consulten te bevestigen. Vergeet niet dat investeren in uw gezondheid altijd een waardevolle uitgave is, ongeacht de vergoeding van uw verzekering.

Bloedonderzoek

Binnenkort meer informatie

Annulering 

Mocht een afspraak niet door kunnen gaan, dan hoor ik dat graag zo spoedig mogelijk.

Indien u binnen 48 uur vóór het consult afzegt, ben ik helaas genoodzaakt het consult in rekening te brengen.

bottom of page