top of page
  • Foto van schrijverCheyenne van Eikeren

VedaPulse

Bijgewerkt op: 11 jun.

VedaPulse is een innovatief gezondheidsbeoordelings- en analysesysteem dat traditionele Tibetaanse en Ayurvedische wijsheid combineert met moderne technologie. Ontwikkeld door experts op het gebied van complementaire geneeskunde, reguliere geneeskunde en technologie.


Het systeem maakt gebruik van polsanalyse, een fundamenteel aspect in de Oosterse geneeskunde, waarbij gespecialiseerde sensoren puls signalen vastleggen. Geavanceerde algoritmen verwerken deze gegevens vervolgens en bieden een gedetailleerde analyse. Deze analyse vormt de basis voor gepersonaliseerde

aanbevelingen met betrekking tot dieet, en leefstijl.


VedaPulse maakt het mogelijk om naast de huidige gezondheid status, ook toekomstige risico's te analyseren. Hierdoor kunnen er proactieve keuzes gemaakt worden om potentiële gezondheidsproblemen te voorkomen.

Het overkoepelende doel is om balans te herstellen en te handhaven, ter bevordering van de algehele gezondheid en vitaliteit.


Naast individuele gezondheidsbeoordelingen vindt VedaPulse toepassingen in verschillende gebieden, zoals Ayurvedische geneeskunde, naturopathie, holistische gezondheidszorg, mesologie, en ook steeds meer in de reguliere zorg. De VedaPulse kan gebruikt worden om diagnostische mogelijkheden te verbeteren, behandelplannen op maat te maken en de voortgang van cliënten in de loop van de tijd te volgen, en vergelijken.


VedaPulse is een unieke integratie van technologie in traditionele genezing en fungeert als een brug tussen oude wijsheid en de huidige gezondheidzorg.

Comments


bottom of page