top of page

Massages

Massage, ontspanningsmassage, drukpunt massage, reflexologie, shiatsu, fascua massage, lymfe drainage. Ontspanning, voet massage, Beter leven, meer rust. Kies voor jezelf

De weg naar genezing kent meerdere wegen

De massage wordt samengesteld aan de hand van uw klacht, of uw behoefte.

Ontspanningsmassage

Drukpunten massage

Reflexologie

Shiatsu

Fascia massage

Lymfe Drainage

Basis Thaise massage

Locatie: Praktijk Hillegom

Tarief: €50,- per uur 

Ontspannings Massage

Ontdek ultieme rust met een ontspanningsmassage. Laat stress smelten en geniet van diepe ontspanning terwijl gespannen spieren worden losgemaakt. Deze zachte techniek wordt gebruikt om de bloedsomloop te stimuleren en spanning te verlichten.

Daarnaast zorgt het voor pure ontspanning van lichaam en geest.

Ervaar verlichting met drukpuntmassage, een doelgerichte aanpak om spanning te verminderen. Door specifieke punten te activeren, wordt de energiestroom bevordert en vermindert stress. Deze diepgaande massage stimuleert het zelf herstellend vermogen van het lichaam, bevordert ontspanning en brengt balans, waardoor je vernieuwd en energiek voelt.

Drukpunt Massage

Reflexologie

Reflexologie massage, een holistische benadering die het hele lichaam in balans brengt door gerichte druk op reflexpunten van de voeten.

Ook deze behandeling stimuleert de natuurlijke energiestroom en verbetert het de algehele gezondheid. Reflexologie verlicht stress, stimuleert de bloedsomloop, en ondersteunt het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Ervaar diepe ontspanning en verjonging terwijl je lichaam harmoniseert en de stress van het dagelijks leven wegsmelt. Gun jezelf deze kalmerende reis naar welzijn en vitaliteit.

Shiatsu

Ontdek de genezende kracht van Shiatsu massage, een traditionele Japanse techniek die harmonie in lichaam en geest herstelt. Bij Shiatsu gebruiken we gerichte druk met handen en vingers op specifieke meridianen om de energiestroom te verbeteren. Deze behandeling bevordert ontspanning, vermindert spanning en stimuleert het natuurlijke genezingsproces. Shiatsu staat bekend om het bevorderen van balans, het verlichten van pijn en het versterken van het immuunsysteem. Laat je onderdompelen in deze holistische ervaring en ervaar vernieuwde vitaliteit en innerlijke rust.

Fascia Massage

Ervaar diepgaande ontspanning en herstel met onze fascia massage, gericht op het versoepelen van het bindweefsel dat spieren en organen omhult. Deze techniek verbetert de flexibiliteit, vermindert pijn en herstelt het natuurlijke evenwicht in het lichaam. Door het stimuleren van de fasciale circulatie verbetert deze massage de houding, verlicht het spanning en bevordert het een gezonde lichaamsbeweging. Ontdek de voordelen van een soepeler, sterker lichaam en ervaar de bevrijding van vastzittende energie, waardoor je weer in harmonie met jezelf komt.

Lymfe Drainage

Ervaar verlichting met onze lymfedrainage massage, ontworpen om het lymfestelsel te stimuleren en het natuurlijke ontgiftingsproces te ondersteunen. Zachte, ritmische bewegingen bevorderen de afvoer van overtollig vocht en afvalstoffen, wat resulteert in een vermindering van zwelling en het versterken van het immuunsysteem. Deze kalmerende massage verbetert de algehele circulatie, verlicht stress en bevordert een gezonde huid. Laat jezelf verwennen en ontdek de weldaad van een ontgiftende lymfe drainage massage voor een verfrist en gebalanceerd gevoel van welzijn.

Basis Thaise Massage

Een Thaise massage biedt een holistische aanpak voor ontspanning en welzijn. Door middel van diepe massage, acupressuur en rek- en strekbewegingen verlicht het spanningen, verbetert het de bloedsomloop en flexibiliteit, en verhoogt het de energie. Het vermindert stress, bevordert een gevoel van welzijn, verlicht hoofdpijn en migraine, en verbetert de algehele mobiliteit. Kortom, het biedt een doeltreffende manier om lichaam en geest te revitaliseren en te ontspannen.

bottom of page